Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای مرور مهمترین اخبار دانشگاهی طی یک هفته گذشته در حوزه آموزش و پژوهش با ما همراه باشید.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه آموزش و پژوهش در هفته‌ای که گذشت با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن‌ها را می‌توانید در ادامه مرور کنید.

۹ اسفندماه؛ آخرین مهلت ثبت‌نام برای دریافت اینترنت رایگان وزارت ارتباطات
در راستای ادامه مشکلات دانشجویان در زمینه آموزش‌های الکترونیکی و در اختیار نداشتن اینترنت رایگان، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از ۲۵ بهمن ماه بسته ۶۰ گیگابایتی اینترنت رایگان در اختیار دانشجویان قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس کلیه دانشجویان و طلاب تا ۹ اسفندماه می‌توانند با مراجعه به سامانه https://ictgifts.ir نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

ثبت‌نام در آزمون ارشد رشته‌های گروه پزشکی سال ۱۴۰۰ به تعویق افتاد
بر اساس اعلام مرکز سنجش و آموزش پزشکی ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های گروه پزشکی سال ۱۴۰۰ که قرار بود از ۲۹ بهمن آغاز شود به هفته آینده موکول شد. این آزمون  در روز‌های ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

تکمیل ظرفیت رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد آغاز شد
طبق اعلام مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی داوطلبان گروه علوم تجربی حاضر در جلسه آزمون سراسری سال ۹۹ که بر اساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، می‌توانند جهت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت این دانشگاه در رشته‌های (کاردانی و کارشناسی) گروه علوم پزشکی شرکت کنند. داوطلبان تا ساعت ۲۴ روز شنبه دوم اسفندماه می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

هزینه خدمات ثبت‌نام دریافتی از متقاضیان آزمون‌های سراسری ۱۴۰۰ منتشر شد
هیئت وزیران هزینه خدمات ثبت‌نام دریافتی از متقاضیان شرکت در آزمون‌­های سازمان سنجش آموزش کشور در سال ۱۴۰۰ را به شرح جدول زیر تعیین کرد.

مهلت مجدد ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۰ از ۱۰ اسفند آغاز می‌شود
ثبت‌نام مجدد داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ از بازه زمانی دهم تا سیزدهم اسفندماه ۹۹ از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور انجام می‌گیرد. متقاضیانی که در بازه اعلام شده (دهم تا سیزدهم اسفندماه) در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ ثبت‌نام می‌کنند، مشمول هزینه ثبت‌نام متاخرین آزمون‌ها (مصوبه هیات وزیران در جلسه ۹۹/۰۸/۲۵) و پرداخت هزینه مازاد ۱۲ هزار تومانی نخواهند بود.

فراخوان ثبت‌نام جذب اعضای هیئت علمی سال ۱۳۹۹ دانشگاه آزاد
محمدصادق ضیائی، قائم مقام مرکز جذب و امور هیئت علمی دانشگاه آزاد گفت: با اشاره به اینکه شرایط و جزئیات ثبت‌نام در فراخوان جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد در سامانه ساجد به نشانی sajed.iau.ir قابل مشاهده است، تصریح کرد: متقاضیان می‌توانند تا نیمه فروردین ماه ۱۴۰۰ برای ثبت‌نام اقدام کنند.

داوطلبان کنکور ارشد ۶۰ درصد شانس قبولی دارند 
احسان جمالی معاون فنی و آماری سازمان سنجش اعلام کرد: در مقیاس کلان هر یک از داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰، حدود ۶۰ درصد شانس قبولی خواهند داشت. این مساله باعث افت کیفیت ورود به آموزش عالی می‌شود که به واقع تأثیرات ملموسی بر روی پذیرش استعداد درخشان نیز دارد.

ثبت‌نام در بیستمین دوره آزمون ارزشیابی دانش‌آموختگان داروسازی خارج از کشور
مهلت ثبت‌نام در بیستمین دوره آزمون ارزشیابی دانش‌آموختگان داروسازی خارج از کشور از  ۲۷ بهمن ماه ۹۹ آغاز شده است و تا ۴ اسفند ماه ادامه دارد. داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.ir نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

تقویم آموزشی و زمانبندی ترمیم ثبت‌نام نیم‌سال دوم تحصیلی دانشگاه شریف اعلام شد
تقویم آموزشی و زمانبندی ترمیم ثبت‌نام نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ برای کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه شریف اعلام شد.

رشته هوشبری به آزمون کارشناسی ارشد پزشکی ۱۴۰۰ بازگشت
شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی در تازه‌ترین تصمیم خود اعلام کرد: پذیرش دانشجو در رشته «آموزش هوشبری» تنها برای یک دوره و ۳ دانشگاه در آزمون کارشناسی ارشد پزشکی صورت می‌گیرد.

کارنامه نهایی آزمون دستیاری دندانپزشکی منتشر شد
کارنامه نهایی سی و چهارمین آزمون پذیرش دستیار در رشته‌های تخصصی دندانپزشکی ۲۶ بهمن ماه در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی sanjeshp.ir منتشر شد.

معاون آموزشی وزارت علوم خواستار لغو محدودیت انتخاب واحد برای دانشجویان مشروطی شد
علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم، در نامه‌ای به دانشگاه‌ها خواستار مساعدت با دانشجویانی شد که در نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ مشروط شده‌اند. بر همین اساس دانشگاه‌ها نیز در راستای مساعدت با دانشجویان به منظور کاهش عوارض روانی کرونا و با توجه به برخی مشکلات ناشی از آموزش به شیوه الکترونیکی، شرایطی ایجاد کردند که مشروطی دانشجو در نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ منجر به محدودیت در اخذ حداقل واحد در نیم‌سال دوم تحصیلی نشود.

امکان مرخصی تحصیلی دانشجویان علوم پزشکی در نیم‌سال دوم فراهم شد
علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت طی نامه‌ای خطاب به معاونان آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اعلام کرد که به دلیل شیوع ویروس کرونا، دانشجویان علوم پزشکی برای نیم‌سال دوم تحصیلی۱۴۰۰- ۱۳۹۹ می‌توانند از مرخصی تحصیلی استفاده کنند.

بیش از ۲ میلیون نمره در سیستم آموزشیار ثبت شده است
ایمان عطارزاده مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تاکنون دو میلیون و ۲۲ هزار و ۹۰ نمره درسی دانشجویان در سیستم آموزشیار ثبت شده است؛ گفت: این تعداد نمره مربوط به ترم اول سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ است که در سیستم وارد شده است.

بیش از ۶۰۰۰ دوره مهارت‌افزایی در طرح پایش سال ۱۳۹۹ برگزار شد
غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزرات علوم گفت: طرح پایش مهارت‌افزایی مطابق برنامه سالیانه در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در سال ۱۳۹۹ اجرا شد که بر این اساس ۴۰ مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دانشگاهی به منظور هماهنگی و ساماندهی فعالیت‌های مرتبط با توانمندسازی و اشتغال‌زایی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور ایجاد گردیده است. مطابق اطلاعات دریافتی از ۶۶ دانشگاه، تعداد دوره برگزار شده در طرح پایش سال ۹۹، بیش از ۶۰۰۰ و تعداد شرکت‌کنندگان در این دوره‌ها ۱۹۸ هزار و ۱۴۱ نفر بوده است.

فرآیند جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفه‌ای اصلاح می‌شود
طبق اعلام معاونت آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، در خصوص اصلاح فرایند جذب اعضای هیأت علمی و به منظور تسهیل و سرعت بخشیدن به آن و توجه به نیاز‌های واقعی واحد‌های استانی و مراکز تابعه، مقرر شد؛ در این زمینه، تفویض اختیار بیشتری صورت گیرد تا استان‌ها فرصت داشته باشند در فرایند نیازسنجی به منظور جذب هیأت علمی نقش مؤثری را ایفا کنند.

وزارت بهداشت امتیازات پژوهشی و آموزش دانشگاه‌ها را بررسی می‌کند
محمد مهدی صدوقی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: وزارت بهداشت در برنامه اخیر خود امتیازات پژوهشی، آموزشی و دانشجویی دانشگاه‌ها را بررسی و رتبه علمی دانشگاه را تعیین می‌کند. به زودی شاخص‌ها استخراج و به مدیران گروه‌ها اعلام می‌شود.

چالش‌های جدی در سنجش دروس عملی اساتید وجود دارد
علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم گفت: مشکلات و چالش‌های جدی در سنجش دروس عملی اساتید وجود دارد. برخی اساتید قصد داشتند با آزمون به ارزیابی دروس عملی بپردازند که نتیجه موفقی نداشت. امید است با کم‌‍شدن بیماری کلاس‌های عملی را به صورت حضوری برگزار کنیم.  ستاد ملی کرونا به برخی مناطق مجوز برگزاری کلاس‌های عملی را داد. همچنین به دنبال این هستیم تا با رعایت پرتکل‌های بهداشتی کلاس‌ها به صورت ترکیبی از حضوری و مجازی برگزار شود.

دانشجویان دانشگاه آزاد نگران انتخاب واحد و پرداخت شهریه نباشند
ایمان عطارزاده مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد دانشجویان این روز‌ها هم در حال شرکت در امتحانات و هم انجام انتخاب واحد هستند و به همین دلیل هفته گذشته با در نظر گرفتن دغدغه‌های دانشجویان برنامه‌ای تحت عنوان انتخاب واحد تکمیلی به سامانه آموزشیار اضافه شد. ضمناً کلاس درس‌های جدیدی نیز توسط گروه‌های آموزشی در حال ارائه و اضافه شدن است و در انتخاب واحد تکمیلی قابل مشاهده خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اینترنت رایگان فراخوان جذب اعضای هیات علمی تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد کنکور 1400 آزمون کارشناسی ارشد معاون آموزشی وزارت اینترنت رایگان دانشگاه آزاد علمی دانشگاه انتخاب واحد سازمان سنجش نیم سال دوم دانشگاه ها اقدام کنند سال تحصیلی سنجش آموزش علوم پزشکی نیم سال ثبت نام هیئت علمی جذب اعضای مرکز سنجش سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۰۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رهایی، دانشگاه امیرکبیر در نشست با دبیران انجمن‌های علمی تاکید کرد: ما در سال‌های ۸۴ تا ۹۳ جلسات متعددی با شورای انجمن‌ها داشتیم، در بسیاری از موضوعات همفکری می‌کردیم و مشکلات حل می‌شد. به طوری‌که در این سال‌ها سفر‌های زیادی برای بسیار از گروه‌های دانشجویی به کشور‌هایی از جمله هند، آلمان، تایوان، وین، روسیه، آمریکای لاتین وغیره برگزار می‌کردیم و دانشجویان ما بهترین رتبه‌ها را کسب می‌کردند. امیدواریم این اقدامات مجدد انجام شود. سعی کنیم مسائل مربوط به این حوزه‌ها به حداقل برسد و امکانات بیشتری به دانشجویان تخصیص یابد.

وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس آمار‌هایی که مشاهده می‌کردم دانشجویان انجمن‌های علمی دانشکده‌های مکانیک، برق و هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر کمترین میزان فعالیت و دانشکده‌های ریاضی و فیزیک بیشترین آمار را داشتند.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین تاکید کرد: تصور من این است مشکلات و مسائل انجمن‌های علمی دانشجویان به راحتی تسهیل می‌شود. همچنان که چند ماه گذشته وقتی مسئله کمبود وسیله این دانشجویان را مطرح کردم یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه یک دستگاه مینی بوس در اختیار ما قرار دادند که البته به نظر من باید تعداد آن به دو دستگاه افزایش یابد.

رهایی از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان پتانسیل در جهت حل مشکلات دانشگاه عنوان کرد و خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان ما مدیران موفقی در کشورهستند این افراد می‌توانند هم برای انجام بازدید‌های علمی و صنعتی هم اینکه کمک برای حل مشکلات انجمن‌های دانشجویی تاثیرگذار باشند؛ بنابراین باید بتوانیم ارتباط خود با فارغ التحصیلان دانشگاه را تقویت کنیم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: شرکت در مسابقات علمی و همچنین برگزاری مسابقات متنوع برای انجمن‌های علمی بسیار با اهمیت است. ضمن اینکه فضای مسابقه برای دانشجویان هیجان و انگیزه ایجاد می‌کند. براین اساس دانشکده‌ها و انجمن‌هایی که امکان برگزاری مسابقه علمی را دارند حتما به فکر اینکار باشند و ما نیز در برگزاری این مسابقات کمک می‌کنیم.

وی در خصوص فعالیت مجدد نشریات علمی انجمن‌های علمی دانشجویان که تعطیل شده بودند نیز افزود: به نظر بنده فعالیت این نشریات بسیار مهم است و ما در دانشگاه کمک می‌کنیم مجدد این نشریات فعال شود چرا که نشریات علمی یکی از شاخص‌های پیشرفت علمی به شمار می‌رود. همچنان که ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نشریات علمی زیادی داریم که در مسیر نمایه شدن بین المللی هستند.

رهایی بر ضرورت استفاده از فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی در هر رشته تاکید کرد و گفت: در حال حاضر نفوذ و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌ها مطرح است؛ لذا از بعد برگزاری کلاس، نرم افزاری و برگزاری مسابقات باید تلاش کنیم.

وی ادامه داد: ضمن اینکه ما در برنامه ریزی آموزشی که برای تعیین تکلیف برنامه‌های آموزشی تمامی رشته‌ها برگزار می‌شود، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی یکی از برنامه‌های جدید دانشگاه است که از مهر آینده اجرایی خواهیم کرد. بر این اساس کاربرد هوش مصنوعی در رشته‌های مختلف بیشتر می‌یابد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: اشکال انرژی، هوش مصنوعی و مهندسی پزشکی سه حوزه‌ای است که این دانشگاه به عنوان قطب مطرح شده است.
وی بر ضرورت شکل گیری بازدید‌های انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد و گفت: باید زمینه این بازدید‌ها فراهم شود تا انجمن‌های علمی دانشجویی ما بتوانند از صنایع مختلف بازدید کنند.
رهایی یادآور شد: در بحث نساجی نیز زمینه‌های خوب همکاری با اتحادیه‌های نساجی شکل گرفته و آنها آماده همکاری با دانشگاه در زمینه‌های مختلف هستند و قرار است نمایشگاهی نیز در دانشگاه برپا کنند.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص آشنایی کمتر نو دانشجویان با مسائل و زندگی دانشجویی نیز افزود: ما در سال ۸۸ تا ۹۰ ما برنامه‌ای در طول ترم با موضوع ورود به زندگی دانشجویی را در دانشگاه برگزار می‌کردیم که در این برنامه مسائل مختلف علمی و زندگی دانشجویی مطرح می‌شد و بسیار مفید بود. قرار است این برنامه نیز مجدد ازمهر آینده برگزار خواهد شد چرا که دانشجویان در بدو ورود با دانشگاه نیازمند آشنایی با زندگی دانشجویی هستند تا دچار آسیب‌هایی نظیر افت تحصیلی نشوند.

رهایی از سرمایه گذاری ۱۰۰۰ میلیارد تومانی سازمان صنعت دریایی در حوزه مباحث دریایی و مباحث شناور‌ها خبر داد و گفت: دانشکده مهندسی و صنعت دریا اهمیت زیادی دارد و پردیس دریا ساحلی ما در بندر عباس از پردیس‌های موفق به شمار می‌رود؛ بنابراین دانشجویان و انجمن‌های علمی نیز باید در این زمینه به میدان بیایند و فعالیت‌های علمی کنند.

وی خاطر نشان کرد: ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پژوهشکده‌های مختلفی داریم که در کنار دانشکده‌ها قرار دارند. این پژوهشکده‌ها با صنایع مختلف ارتباط دارند و پروژه‌های زیادی دریافت کردند که لازم است انجمن‌های علمی ما با این پژوهشکده‌ها ارتباط بگیرند.

رهایی همچنین بر تقویت بازدید‌های صنعتی انجمن‌های علمی تاکید کرد و گفت: چند ماه پیش هیاتی از وزارت صنایع تاکید کردند حاضر هستند ارتباطی با صنایع مختلف داشته باشیم و هزینه‌های این بازدید‌ها را نیز متقبل شوند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پایان اظهار کرد: دانشکده‌ها موظف هستند بخشی از درآمد‌های خود را در حوزه دانشجویی صرف کنند و روسای دانشکده‌ها باید با انجمن‌های علمی همکاری جدی‌تر برگزار کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • تجمع دانشجویان طرفدار فلسطین در مقابل بزرگترین دانشگاه مکزیک
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود